Young Professionals programma Verzuim

SV Werkt begeleidt young professionals naar hun droombaan

Bij SV Werkt weten we hoe belangrijk een vliegende start van een carrière is. Dat geeft een fantastisch gevoel. Als young professional is het belangrijk om met vertrouwen aan een kersverse uitdaging te beginnen. De kennis heb jij fris in je hoofd en je hebt passie voor het vak. Wij hebben de ervaring en een betrokken team voor je klaarstaan om het beste uit jezelf én je carrière te halen. Ben jij uit het juiste hout gesneden? Let’s go!

Aanmelden YPP

Speciaal voor ambitieuze young professionals heeft SV Werkt een Young Professional Programma ontwikkeld. Naast dat we je van top tot teen klaarstomen voor het échte werk, begeleiden we je tijdens je werktraject intensief. Hierdoor ga jij zelfverzekerd aan de slag en kun je vertrouwen op ruggespraak en advies van professionals uit het vakgebied van verzuim. Dus, waar wacht je nog op? Meld je aan voor het YPP en kick off your career!


Maak kennis met SV Werkt

In onze bedrijfsfilm maak je niet alleen kennis met SV Werkt, maar ook met een aantal van onze medewerkers. Je kunt alvast de sfeer proeven van wat wij doen, hoe wij werken en dat er veel tijd is voor ontspanning en plezier! Welkom bij SV Werkt!

Maak kennis met SV Werkt

Alles accepteren