Human Resources

Het kloppende hart binnen een bedrijf.

SV Werkt. Voor jou. Als ZZP’er of in vaste dienst.
Als HR professional weet jij als geen ander hoe belangrijk het correct en flexibel managen van personeel is. Happy people, happy company. Binnen een organisatie houd jij je bezig met talentmanagement, veranderkunde, belonen en beoordelen, arbeidsrecht en -voorwaarden, vitaliteit en wet- en regelgeving.

Jij bent uit het juiste hout gesneden. Dit betekent dat je handson, goed geluimd en ambitieus bent. Je hebt zin om je carrière uit te bouwen of nieuw leven in te blazen. Een interim klus? Kom maar op! Jij kijkt met een frisse blik op situaties en hebt een eigen(wijze) visie op HR vraagstukken.

Bekijk nu de vacatures

SV Werkt biedt jou als specialist diverse uitdagende functies bij uiteenlopende organisaties op het gebied van HR. Doordat wij beschikken over een breed netwerk en jarenlange kennis op het gebied van detachering, weten wij de juiste connectie te maken tussen jou en een passend bedrijf.

SV Werkt. Voor de organisatie.
De naam zegt het al: een organisatie betekent organiseren, zeker op het gebied van personeel. Belangrijk om deze afdeling met een gerust hart aan gedreven HR specialisten over te laten. Maar ja – vind die juiste kandidaat maar eens.

Jij zoekt HR Professionals die uit het juiste hout zijn gesneden. HR professionals die klaar zijn voor een interim uitdaging en met een heldere visie orde op zaken stellen of het huidige team versterken. Het enige wat je hoeft te doen is de functieomschrijving en/of hulpvraag bij ons neer te leggen, dan vinden wij jouw nieuwe HR held.

Maak nu een afspraak

SV Werkt beschikt over een indrukwekkend portfolio met een enorme diversiteit aan HR professionals. Ieder bedrijf en elk vraagstuk vraagt om een ander talent. Wij zorgen voor de beste match, passend bij de behoefte van jouw organisatie.

Alles accepteren