SV Werkt werft en selecteert voor bedrijven en overheden de beste interim professionals binnen de sociale zekerheid. Stuk voor stuk maken deze bevlogen talenten zich in snel tempo nuttige specialismen eigen. Daardoor kunnen wij ervoor zorgen dat u, bijvoorbeeld bij een acuut capaciteitsprobleem, in no time de juiste kracht op de juiste plek krijgt.

Coaching on the job door SV Werkt en het aanbod opleidingen maakt dat onze flexkrachten zich in een al even rap tempo verder ontwikkelen. U profiteert daar als opdrachtgever direct van zonder dat u zich hoeft te buigen over werving en selectie of over (vaste) dienstverbanden.

Onze mogelijkheden

Detachering

SV Werkt is een detacheringsbureau dat is gespecialiseerd in de sociale zekerheid. De professionele flexkrachten zijn bij ons in vaste dienst en ze worden intensief door ons ondersteund. Zo bieden wij u maximale betrouwbaarheid.

Deta-vast

Deta-vast is een goede oplossing voor als u behoefte heeft aan een langere proeftijd en als u ondersteuning zoekt bij werving en selectie. Soms is een proeftijd van een maand nu eenmaal niet toereikend of zijn de eigen mogelijkheden voor werving en selectie beperkt.

Door detachering te combineren met werving en selectie nemen wij u die zorgen met Deta-vast uit handen. Professionals komen bij ons in dienst, na een periode van detachering kunnen ze indien gewenst uiteindelijk overgaan naar uw organisatie.

Werving & selectie

Voor uw organisatie zoeken wij naar talenten en selecteren wij op beproefde wijze de professionals die ‘uit het juiste hout zijn gesneden’. Wij hebben de kundigheid en jarenlange ervaring om de juiste competenties te herkennen en aan te spreken. Voeg daar ons zeer brede netwerk bij en u weet zich ervan verzekerd dat SV Werkt u altijd een oplossing op maat biedt.

Young Professional Programma

SV Werkt heeft speciaal voor het sociale domein het Young Professional Programma ontwikkeld. Enerzijds omdat opdrachtgevers graag talenten aan zich willen binden maar er tegenop zien hen op te leiden tot vaste medewerkers. Zoiets kost nu eenmaal veel tijd en dat komt lang niet altijd goed uit, zeker niet in geval van acute capaciteitsnood.

Anderzijds omdat veel opdrachtgevers op zoek zijn naar nieuwe talenten die het verschil kunnen maken, bijvoorbeeld om een verandering in de bedrijfscultuur een boost te geven. Een frisse kijk op de zaken. En nieuwe gedrevenheid.

Vanuit ons Young Professional Programma kunnen wij u met precies dat talent in contact brengen waar u om zit te springen.

Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.