Voor werkgevers

SV Werkt werft en selecteert de beste kandidaten in HR, Verzuim en Sociale Zekerheid.

Stuk voor stuk maken deze bevlogen talenten zich in snel tempo de benodigde specialismen eigen. Daardoor zorgen wij ervoor dat jij, bijvoorbeeld bij een acuut capaciteitsprobleem, in no time de juiste kracht op de juiste plek krijgt.

Coaching on the job en het opleidingsaanbod maakt dat onze flexkrachten zich continue verder ontwikkelen. Als opdrachtgever profiteer je daar direct van, zonder je te hoeven buigen over de werving en selectie of over (vaste) dienstverbanden.

Onze mogelijkheden

Detachering

SV Werkt is een detacheringsbureau dat is gespecialiseerd in HR, Verzuim en Sociale Zekerheid. Onze professionele flexkrachten zijn bij ons in vaste dienst en worden ze intensief door ons ondersteund. Zo bieden wij jou maximale betrouwbaarheid.

Deta-vast

Soms is een proeftijd van een maand nu eenmaal niet toereikend of zijn de eigen mogelijkheden voor werving en selectie beperkt. Deta-vast biedt dan uitkomst. Het is dan een goede oplossing als je behoefte hebt aan een langere proeftijd en als je ondersteuning zoekt bij werving en selectie.

Door detachering te combineren met werving en selectie nemen wij jou die zorgen met Deta-vast uit handen. Young professional flexkrachten komen bij ons in dienst, na een periode van detachering kunnen ze uiteindelijk overgaan naar jouw organisatie.

Werving & Selectie

Voor jouw organisatie zoeken wij naar talenten en selecteren op beproefde wijze de professionals die ‘uit het juiste hout zijn gesneden’. Wij hebben de kundigheid en jarenlange ervaring om de juiste competenties te herkennen en aan te spreken. Voeg daar ons zeer brede netwerk bij en je bent ervan verzekerd dat SV Werkt altijd een oplossing op maat biedt.

Young Professional Programma

SV Werkt heeft speciaal voor het werken in de sociale zekerheid het Young Professional Programma ontwikkeld. Enerzijds omdat opdrachtgevers graag talenten aan zich willen binden maar er tegenop zien hen op te leiden tot vaste medewerkers. Zoiets kost nu eenmaal veel tijd en dat komt lang niet altijd goed uit, zeker niet in geval van acute capaciteitsnood.

Anderzijds omdat veel opdrachtgevers op zoek zijn naar nieuwe talenten die het verschil kunnen maken, bijvoorbeeld om een verandering in de bedrijfscultuur een boost te geven. Een frisse kijk op de zaken. En nieuwe gedrevenheid.

Vanuit ons Young Professional Programma brengen wij jou met precies dat talent in contact waar je om zit te springen.

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

contact