-

Meer dan 5 jaar werkervaring?

Dan ben jij misschien wel 'onze' senior. Onze benadering is op maat gemaakt voor jouw wensen en expertise. We staan klaar om samen met jou na te denken over een opdrachtgever die perfect aansluit bij jouw vaardigheden en ambities. Ons uitgebreide klantenbestand omvat grote werkgevers, arbodiensten, verzekeraars en overheidsinstellingen, wat betekent dat we een breed scala aan opdrachten kunnen aanbieden.

Mooie opdrachten bij aantrekkelijke opdrachtgevers
Als Senior Interim professional bij SV Werkt weet je waar jouw sterke kanten liggen en waar je energie van krijgt. Of dit nu opdrachten zijn die zich richten op het uitvoeren van de preventieve aspecten van verzuim/duurzame inzetbaarheid of opdrachten waarbij de re-integratie van medewerkers centraal staat, en je complexe verzuimdossiers induikt, wij hebben voor jou een passende mogelijkheid.

Bij SV Werkt begrijpen we dat jouw ervaring waardevol is. Wij zijn er om je te ondersteunen bij het vinden van de juiste professionele mogelijkheden en jouw carrière naar nieuwe hoogten te tillen. Samen helpen we jou naar de volgende stap in jouw carrière en zetten we jouw deskundigheid in, in de dynamische wereld van casemanagement. Wat je achtergrond ook is, jouw expertise en toewijding maken jou tot een waardevolle professional in het vakgebied verzuim.

Ben je geïnteresseerd?
Neem dan nu contact met ons op. Ben je ZZP'er? Laat dan alvast je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op.

Aanmelden als ZZP'er
Alles accepteren