SV Werkt is hét platform voor de sociale zekerheid waarop bevlogen talenten en bedrijfsleven en overheden elkaar vinden.

SV Werkt voorziet in een brede vorm van dienstverlening met een keur aan professionals voor de meest uiteenlopende opdrachten op het gebied van de sociale zekerheid. Van goed begeleide flexkrachten tot en met projectmanagement.

Het verschil maken

De mensen van SV Werkt onderscheiden zich onder meer door uitstekende communicatievaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Speciale aandacht gaat uit naar ‘young professionals’ met een HBO of universitaire achtergrond. Wij zijn ervan overtuigd dat zij het verschil voor opdrachtgevers kunnen maken dankzij de energie, de ambities en zelfs het lef dat ze meebrengen.

Wij zijn steeds nauw en op een persoonlijke manier betrokken bij de uitvoering van de opdrachten. Zowel onze (young) professionals als onze opdrachtgevers weten zich zo verzekerd van gedegen ondersteuning. Een stevige basis, van waaruit ook werkelijk verschillen worden gemaakt.

SV Werkt is een zusteronderneming van SV Land. SV Land is met zijn specialistische kennis en ervaring op het gebied van sociale zekerheidswetgeving en verzuim de autoriteit op dit gebied in Nederland.