Jouw carrière

SV Werkt biedt jou alle ruimte om te starten met werken in de wereld van de Sociale zekerheid, HR of verzuim en/of je carrière hier verder uit te bouwen.

Wij zorgen ervoor dat je bij uiteenlopende opdrachtgevers binnen de sociale zekerheid, HR of Verzuim kunt gaan werken en alles wat je daarbij nodig hebt, staat voor je klaar. Wij ondersteunen je waar dat nodig is. Werken in de sociale zekerheid bij SV Werkt betekent dat je kiest voor een sterke groeicurve in diversiteit, opleidingen en ontwikkeling, met de zekerheid dat je er niet alleen voor staat.

Waarschuwing of prikkel?

Als je voor een van onze opdrachtgevers aan de slag gaat, kom je niet in een ‘gespreid bedje’ terecht. Voor de een betekent dit een waarschuwing, voor een ander juist een prikkel om ervoor te gaan.

Zie je problemen als puzzels die om jouw oplossing vragen en beschouw je hobbels op de weg als een sportieve exercitie? Dan ben je bij SV Werkt aan het goede adres. Bij ons is iedere dag anders en wanneer je van afwisseling houdt zul je je bij SV Werkt thuis voelen.

Wat neem je mee?

Laten we beginnen met wat je níet mee hoeft te nemen: een heleboel ervaring. We zijn op zoek naar talenten om samen het verschil te maken in de veranderende wereld van werken in de sociale zekerheid, HR en verzuim.

Natuurlijk breng je wel kennis uit je studie (HBO of universitair) mee en misschien zelfs al ideeën voor verbeteringen in het sociaal domein, een visie op bepaalde HR vraagstukken of wellicht ben jij iemand die zonder moeite het verzuimpercentage binnen organisaties weet te verlagen. Enkele jaren werkervaring, is niet per se noodzakelijk. Wij verwelkomen graag zowel Young Professionals als medioren. Je hebt er gewoon enorm veel zin in om hartstikke goed (of nog beter) te worden in je vak. Die drive blijkt bijvoorbeeld uit wat je tijdens of na je studie hebt ondernomen. Zoals bijbaantjes, activiteiten bij een studentenvereniging of vrijwilligerswerk bij een maatschappelijke organisatie. Of de functies waarin je voorheen gewerkt hebt.

Je hebt lef en flair en je bent niet bang om fouten te maken, want je accepteert dat die horen bij persoonlijke groei en ontwikkeling.

De beste match

De sollicitatieprocedure is in feite de start van onze samenwerking. Over en weer leren we elkaar snel en vooral goed kennen. Waarom? Omdat we altijd op zoek zijn naar de beste match. Voor jou en voor onze opdrachtgevers.

We vinden het belangrijk om een duidelijk beeld van jouw persoonlijkheid en je competenties te krijgen. Een persoonlijkheidstest kan daarom deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Matchen jij en SV Werkt, dan gaan we samen aan de slag met je CV. Geen standaardverhaal, maar een helder en persoonlijk profiel waar wij onze motivatie voor jou aan toevoegen. Uit die motivatie blijkt waarom wij in jou geloven.

Werken in de Sociale zekerheid, HR of Verzuim

De volgende stap is dat we samen op zoek gaan naar nuttige opdrachten. Bij voorkeur klussen waar jij volgens ons het verschil kunt gaan maken. Daar pluk jij net zo goed de vruchten van als de opdrachtgever.

Het blijft dan wat ons betreft niet bij die ene, eerste opdracht. Integendeel, we herhalen dit traject graag om jou de kans te geven binnen enkele jaren op veel verschillende plekken in de keuken te kijken. Zo doe je een schat aan ervaringen op en kun je doorgroeien naar een specialisme wat het best bij jou blijkt te passen.

Begeleiding en trainingen

Speciaal voor onze kandidaten die hun eerste stappen op de arbeidsmarkt zetten hebben wij het  Young Professional Programma ontwikkeld. In dit programma leiden we onze talenten op en begeleiden wij hen intensief in hun werkzaamheden, zodat ze waardevolle ervaringen kunnen opdoen en er nooit alleen voor staan.

 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Stuur ons een open sollicitatie, we helpen je graag verder