Jouw carrière

SV Werkt biedt jou alle ruimte om te starten met werken in de sociale zekerheid of je carrière hier verder uit te bouwen.

Wij zorgen ervoor dat je bij uiteenlopende opdrachtgevers binnen de sociale zekerheid kunt gaan werken en alles wat je daarbij nodig hebt, staat voor je klaar. En wij ondersteunen je waar dat nodig is. Werken in de sociale zekerheid bij SV Werkt betekent dat je kiest voor een sterke groeicurve in diversiteit, opleidingen en ontwikkeling, met de zekerheid dat je er niet alleen voor staat.

Waarschuwing of prikkel?

Als je voor een van onze opdrachtgevers aan de slag gaat, kom je niet in een ‘gespreid bedje’ terecht. Voor de een betekent dit een waarschuwing, voor een ander juist een prikkel om ervoor te gáán.

Omdat je problemen ziet als puzzels die om jouw oplossing vragen en omdat je hobbels op de weg beschouwt als een sportieve exercitie. Bij ons is iedere dag anders en bij die afwisseling voel ook jij je prettig.

Wat neem je mee?

Laten we beginnen met wat je níet mee hoeft te nemen: een heleboel ervaring. We zijn juist op zoek naar talenten om samen het verschil te maken in de veranderende wereld van werken in de sociale zekerheid. Zowel op het private als publieke vlak.

Natuurlijk breng je wel kennis uit je studie (HBO of universitair) mee en misschien zelfs al ideeën voor verbeteringen in het sociaal domein. En eventueel enkele jaren werkervaring, is dus niet per se noodzakelijk. Je hebt er gewoon enorm veel zin in om hartstikke goed te worden in je vak. Die drive blijkt bijvoorbeeld uit wat je tijdens of na je studie hebt ondernomen. Zoals bijbaantjes, activiteiten bij een studentenvereniging of vrijwilligerswerk bij een maatschappelijke organisatie.

Je hebt lef en flair en je bent niet bang om fouten te maken, want je accepteert dat die horen bij persoonlijke groei en ontwikkeling.

De beste match

De sollicitatieprocedure is in feite de start van onze samenwerking. Over en weer leren we elkaar snel en vooral goed kennen. Waarom? Omdat we altijd op zoek zijn naar de beste match. Voor jou en voor onze opdrachtgevers.

We vinden het belangrijk om een duidelijk beeld van jouw persoonlijkheid en je competenties te krijgen. Een persoonlijkheidstest kan daarom deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Matchen jij en SV Werkt, dan gaan we samen aan de slag met je CV. Geen standaardverhaal, maar een helder en persoonlijk profiel waar wij onze motivatie voor jou aan toevoegen. Uit die motivatie blijkt waarom wij in jou geloven.

Werken in de sociale zekerheid

De volgende stap is dat we samen op zoek gaan naar nuttige opdrachten. Bij voorkeur klussen waar jij volgens ons het verschil kunt gaan maken. Daar pluk jij net zo goed de vruchten van als de opdrachtgever.

Het blijft dan wat ons betreft niet bij die ene, eerste opdracht. Integendeel, we herhalen dit traject graag om jou de kans te geven binnen enkele jaren op veel verschillende plekken in de keuken te kijken. Zo doe je een schat aan ervaringen op en kun je doorgroeien naar specialismen in werken in de sociale zekerheid.

Begeleiding en trainingen

Speciaal voor werken binnen de sociale zekerheid hebben we het Young Professional Programma ontwikkeld. In dit programma leiden we onze talenten op en begeleiden we ze intensief in hun werkzaamheden, zodat ze waardevolle ervaringen kunnen opdoen en er nooit alleen voor staan.

 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Stuur ons een open sollicitatie, we helpen je graag verder