Diensten

SV Werkt werft en selecteert de beste professionals binnen de sociale zekerheid, HR en verzuim voor bedrijven en overheden.

Stuk voor stuk maken deze bevlogen talenten zich in snel tempo de benodigde specialismen eigen. Daardoor kunnen wij ervoor zorgen dat jij, bijvoorbeeld bij een acuut capaciteitsprobleem, in no time de juiste kracht op de juiste plek krijgt.

Coaching on the job door SV Werkt en het aanbod in opleidingen maakt dat onze #uithetjuistehout gesneden kandidaten zich in een rap tempo verder ontwikkelen. Als opdrachtgever profiteer je daar direct van zonder je te hoeven buigen over de werving en selectie of over (vaste) dienstverbanden.

Onze mogelijkheden

Detachering

SV Werkt is een detacheringsbureau dat met name gespecialiseerd is in de sociale zekerheid. De professional flexkrachten zijn bij ons in vaste dienst en worden intensief door ons ondersteund. Zo bieden wij jou maximale betrouwbaarheid.

Het vinden van de juiste, ervaren mensen en het binden van nieuw talent is een vak gebied, althans, dat is de visie van SV Werkt. Wij geloven niet in de wet van grote getallen, Cv’s schuiven, honderden berichten sturen en/of een ‘Lucky shot’. Doordat wij actief zijn binnen een groot netwerk in de sociale zekerheid, weten wij dat iedere arbodienstverlening of verzekeraar anno 2022 een andere werkwijze heeft. Ieder type dienstverlening vraagt om een ander type competentieprofiel van een kandidaat. Een talent die over de juiste competenties beschikt, maken het verschil voor jouw vraagstuk.

Young Professional Programma

SV Werkt heeft speciaal voor het werken in de sociale zekerheid het Young Professional Programma ontwikkeld. Enerzijds omdat opdrachtgevers graag talenten aan zich willen binden maar er tegenop zien hen op te leiden tot vaste medewerkers. Zoiets kost nu eenmaal veel tijd en dat komt lang niet altijd goed uit, zeker niet in geval van acute capaciteitsnood.

Anderzijds omdat veel opdrachtgevers op zoek zijn naar nieuwe talenten die het verschil kunnen maken, bijvoorbeeld om een verandering in de bedrijfscultuur een boost te geven. Een frisse kijk op de zaken. En nieuwe gedrevenheid.

Vanuit ons Young Professional Programma brengen wij jou met precies dat talent in contact waar je om zit te springen.

Geïnteresseerd in het Young Professionals Programma? Als potentieel deelnemer of als opdrachtgever? Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Contactformulier

  • Naam

  • Adres

  • Contactgegevens

  • Bericht