Welkom Lisa in het team van SV Werkt

Sinds december verwelkomen we Lisa in ons SV Werkt team als HR Medewerker. Lisa heeft al een aantal jaar HR ervaring. Nadat ze al een tijdje als recruiter aan het werk is geweest wilde ze graag de overstap maken naar een kleinere dynamische organisatie waarin ze zich kan verdiepen in het vakgebied. We stelden Lisa een paar vragen.

 

Hoe ziet je privé situatie er uit?

Ik woon in Zoetermeer samen met mijn man Roy en mijn dochter Evi (3 jaar). Wij wonen op een leuk plekje met een kinderboerderij in onze ‘voortuin’ en dicht bij een park. In mijn vrije tijd ben ik een actief persoon. Ik onderneem graag sociale activiteiten en vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Vanaf jongs af aan ben ik een liefhebber van koken. Ik probeer regelmatig nieuwe recepten uit. Het leuke hiervan is dat ik er mijn eigen draai aan geef en het een verassend resultaat kan hebben. Het mooie idee achter koken, vind ik dat je met eten mensen samenbrengt.

Hoe zag je loopbaan er tot nu toe uit?

Mijn eerste baan na mijn studie was een commerciële functie bij een technisch bedrijf. Hierbij miste ik het persoonlijke contact met mijn klanten en meer afwisseling in mijn takenpakket. Toen ben ik terecht gekomen bij Luba Uitzendbureau waar ik 6 jaar heb gewerkt als intercedent. Dit was een mooie baan waar ik allround ervaring heb opgedaan in HR, recruitment en sales. Na 6 jaar ben ik mijzelf verder gaan specialiseren bij Luba in recruitment en ben ik op het hoofdkantoor gaan werken voor de Luba Groep als corporate recruiter.

Waarom heb je voor SV Werkt gekozen?

Bij het eerste sollicitatiegesprek bij SV Werkt had ik gelijk een warm gevoel bij het bedrijf. De persoonlijke benadering en laagdrempeligheid voelde goed. Ik kon daardoor gelijk mijzelf zijn. Daarnaast zijn de medewerkers allemaal erg enthousiast en zetten zich vol in voor het bedrijf. Zo merk je dat ze met plezier bij SV Werkt werken.

Daarnaast is er bij SV Werkt een hele dynamische omgeving en hierdoor krijg ik veel nieuwe prikkels. Ik vind het belangrijk om mijzelf uit te dagen in nieuwe situaties. Ik ben een ondernemend type en op zoek naar verbetering. Met collega’s ga ik graag het gesprek hierover aan. Wat zijn onze krachten en waar kunnen wij onszelf in verbeteren? Zo groei je en behaal je doelen. Op de werkvloer vind ik naast het harde werken werkplezier heel belangrijk. Met elkaar kunnen lachen en samen succes vieren.

De functie is eigenlijk precies wat ik zoek. Een combinatie tussen HR en recruitment. Het is een redelijk jong bedrijf en dat spreekt mij ook aan. Ze hebben een frisse kijk op dingen en staan open voor ideeën.

Wat draag je bij aan het bedrijf?

Ik hoop dat ik met mijn enthousiaste werkhouding en betrokken persoonlijkheid een toegevoegde waarde ben ik het team. De afgelopen 8 jaar heb ik mooie werkervaring en kennis opgedaan en dit kan ik nu goed inzetten in mijn nieuwe functie bij SV Werkt. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen en pak deze met beide handen aan. Een van de kernwaarden van SV Werkt is Frisse Blik en ik weet zeker dat ik hier ook aan kan bijdragen, doordat we open staan voor elkaars ideeën en nieuwe dingen willen uitproberen. Soms haal ik mijn doel niet gelijk als ik iets nieuws uitprobeer. Maar zolang ik doorzet en mijn best blijf doen komt het resultaat vanzelf.

Wat hoop je volgend jaar rond deze tijd bereikt te hebben?

Dan hoop ik dat wij samen met het team ons doel hebben bereikt wat betreft de uitbreiding van medewerkers. Daarnaast hoop ik op HR-vlak dat onze acties om onze huidige medewerkers te ‘binden en boeien’ zijn geslaagd en tevredenheid over SV Werkt nog beter is als werkgever.

 

Wij wensen Lisa heel veel succes en werkplezier bij SV Werkt!

 

Volg ons op LinkedIn