Unieke samenwerking tussen SV Werkt en Quoratio

De uitvoering van de Participatiewet in combinatie met de TONK en TOZO vraagt veel van gemeenten. En juist daarom zijn wij samen met Quoratio een samenwerking gestart. We creëren hiermee een unieke combinatie van capaciteit, begeleiding, training & opleiding en projectmanagement zodat we gemeenten beter kunnen helpen om de regelingen uit te voeren. 

Krachtige bundeling van personeel

De processpecialisten van Quoratio maken het verschil binnen het Sociaal Domein door impact te maken op sociale administratie. Door het bieden van professionele, nauwkeurige en rechtmatige hulp bieden ze de ondersteuning die nodig is. Met 600 medewerkers verbinden ze complexe administratieve vakgebieden, met procesverbetering en IT. Van capaciteit in de uitvoering tot en met het structureel verbeteren van de dienstverlening. SV Werkt voorziet daarnaast in een brede vorm van dienstverlening op personele vraagstukken binnen het sociaal domein. De ondersteuning gaat van goed begeleide tijdelijke werknemers tot en met projectmanagement maar altijd met kennis van zaken. Gezamenlijk bieden we de personele ondersteuning in complexe administratieve processen met de kennis-expertise van de Participatiewet die momenteel hard nodig zijn.

1 + 1 = 3

Door de samenwerking tussen Quoratio en SV Werkt zijn wij nog beter in staat om in gezamenlijkheid direct de benodigde capaciteit te leveren. We zijn samen beter in het vooruit denken over de ontwikkeling van afdelingen, het verbeteren van het beleid en het voorkomen van toekomstige rechtmatigheids- en verantwoordingsissues.

  • Capaciteit: Gezamenlijk beschikken wij over een landelijke dekking met gedreven trainees. Alle profielen beschikken over minimaal een HBO werk- en denkniveau, bezitten de belangrijke competenties als nauwkeurigheid, analytisch vermogen. Ze hebben cijfermatig inzicht en bovenal de motivatie om zich te ontwikkelen binnen het uitkeringsvak.
  • Begeleiding: Ervaren consultants bieden begeleiding van interne en externe medewerkers. Ze helpen bij het vormgeven van beleid en rapportages en het verbeteren van de processen. Tenslotte ondersteunen ze bij het garanderen van de rechtmatigheid en handhaving.
  • Training & opleiding: Met maatwerk oplossingen leiden wij interne medewerkers op en helpen wij ze om te gaan met de alsmaar wisselende wet- en regelgeving.
  • Project aanpak: Door de unieke combinatie van onze gezamenlijke expertises zijn wij in staat hele project succesvol en kostenefficiënt uit te voeren.
  • Kennis van zaken: Onze professionals worden specifiek opgeleid voor de uitvoering van de Participatiewet, Bijzondere Bijstand (TONK) en BBZ ( TOZO)

Meer weten?

Neem dan contact op met Jeroen Van Der Sterren jvandersterren@svwerkt.nl