Team-Meeting SV Werkt

Zoals te lezen in de blog Meer dan alleen werk komen de medewerkers van SV Werkt minimaal vier keer per jaar samen voor een activiteit, kennis delen en om een hapje te eten. Afgelopen donderdag was het weer zover, daarnaast was dit voor mijzelf de allereerste bijeenkomst.

De middag begon in het Van der Valk-hotel te Houten met een kort inhoudelijk gedeelte waarin iedereen wat over zichzelf en zijn functie vertelde. Hierna werden in een presentatie belangrijke ontwikkelingen binnen het bedrijf gedeeld.

Vervolgens was het tijd voor de gezamenlijke borrel met onze collega’s van SV Land. Een mooi moment om onder het genot van een drankje elkaar te leren kennen. Toen de klok zes uur sloeg was het tijd voor het avondmaal. Aan de langgerekte tafel zitten werd gegeten, gedronken en bovenal heel veel gelachen.

Omdat ik nog maar kort bij SV Werkt rondloop kende ik de meeste collega’s voor deze avond nog niet. Ik hoorde van degene die ik wel kende dat de het een leuke, diverse en getalenteerde groep is. Daarnaast heb ik veel nieuwe mensen leren kennen.

Wat een top avond en wat een geweldige groep collega’s. Ik ben trots om te zeggen dat ik werk bij SV Werkt!

Auteur: Ruben Schlink, Branding & Recruiter bij SV Werkt