Talentprogramma casemanager verzuim wegens succes herhaald

Eerder dit jaar berichtte we dat we vanwege grote vraag naar casemanagers een talentprogramma voor casemanagers verzuim hebben opgezet. Hierin hebben we een leuke groep enthousiaste, hoogopgeleide Young Professionals opgeleid en de juiste handvatten meegegeven om als casemanagers in het verzuim aan de slag te gaan.

Vol enthousiasme doken de gedreven kandidaten zich in dit nieuwe vakgebied en is overgrote deel inmiddels lekker aan het werk in het veld. Deze kandidaten zijn goed ontvangen bij onze opdrachtgevers en er is vraag naar meer. Kortom; een succes!

Vanwege dit succes start eind mei een nieuwe enthousiaste groep professionals aan dit traject.

Opleiding en begeleiding

Een gedegen basis is essentieel is voor een goede start. Onze kandidaten beginnen met de Opleiding Casemanager Verzuim, WGA, en ZW. Hiermee leggen zij een goede basis om aan het werk te gaan bij verzekeraars en intermediairs. In deze opleiding wordt iedereen vertrouwd gemaakt met zowel de theorie als de praktijk.

Vervolgens starten zij in hun nieuwe functie. Onder begeleiding van een ervaren senior van SV Werkt leren zij de fijne kneepjes van het vak. Ook komen verdiepingsopleidingen in een later stadium aan bod.

Ook voor opdrachtgevers

Diverse opdrachtgevers zetten ons talentenprogramma in voor eigen medewerkers. We maken een programma op maat gebaseerd op uw wensen. Indien nodig helpen we ook met werving en selectie.

Geïnteresseerd?

Wil je aansluiten bij de nieuwe groep casemanagers? Bel of mail Simone Limonard via werving@svwerkt.nl of 06 11 467 324.

Bent u op zoek naar Casemanagers Verzuim of wilt u het traject in-company inzetten? Neem contact op met Jeroen van der Sterren, Algemeen Manager, bereikbaar op 06-21140871 of jvandersterren@svwerkt.nl.