Landelijke bijeenkomst 29 november

Afgelopen vrijdag was het weer zover. Zoals vele mogelijk al weten organiseren wij 4 keer per jaar een landelijke bijeenkomst waarbij we met al het personeel bij elkaar komen voor intervisie, iets leuks en een hapje en een drankje. Doordat vrijwel al ons personeel gedetacheerd zit bij verschillende klanten door het gehele land, is de kans op het verliezen van verbinding met elkaar een stuk groter. Als SV Werkt zijnde hechten wij daarom ook veel waarde aan deze bijeenkomsten.

Waar we vorige keer een training hebben gevolgd over motiverende gespreksvoering en zijn gaan skydiven in Utrecht, stond vandaag de terugblik op het afgelopen jaar en de pub quiz op het programma.

Doordat het de laatste bijeenkomst van het jaar was vindt deze altijd plaats met de hele SV-familie namelijk SV Land, SV Werkt & SV Pay. Met een gemixt gezelschap en verschillende spelronde werd iedereen steeds fanatieker. Vooral de ‘maak de tekst af’ en ‘ontdek de naam van jouw collega’ in de muziek rondes waren hilarisch.

Wil je zelf ervaren hoe leuk onze landelijke bijeenkomsten zijn? Dat kan! Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe collega’s. Op de vacature pagina staan alle actuele vacatures. Wie weet ben jij er in het voorjaar dan wel bij!

Auteur: Daisy van Swieten , HR medewerker