Lancering SV College

De Kennisbank voor de jong professional binnen de sociale zekerheid

Bij SV Werkt vinden wij het vanzelfsprekend dat wij onze medewerkers ondersteunen in hun loopbaan. En dan gaat het om hun huidige baan als ook om de baan van de toekomst. Speciaal voor werken binnen de sociale zekerheid hebben we het Young Professional Programma ontwikkeld. In dit programma leiden we onze medewerkers op en begeleiden we ze intensief in hun werkzaamheden. Hierdoor kunnen ze waardevolle ervaringen opdoen en staan ze er nooit alleen voor.

Wij ondersteunen onze medewerkers bijvoorbeeld  met een persoonlijk ontwikkelplan. Ook begeleiden we ze in hun opdrachten door relevante vakinhoudelijke kennis met ze te delen. Hiervoor ontwikkelen we regelmatig nieuwe naslagwerken, houden we gezamenlijke bijeenkomsten en persoonlijke intervisies.

Omdat wij het vanzelfsprekend vinden dat iedereen die dat wil ook moet kunnen profiteren van deze kennis, hebben we onze eigen kennisbank opgericht. Of je nu een werknemer bent of niet. Wij zijn het platform in de sociale zekerheid voor elke jong professional!

Op onze website vind je een divers aanbod van kennisonderwerpen. Hier helpen we jou bij het maken van keuzes en zorgen voor persoonlijke ontwikkeling. Bovendien vind je hier relevante informatie om je algemene vakkennis binnen de sociale zekerheid vergroten.


 

SV College

Persoonlijkheidstest 16 personalities

Een van de onderwerpen die we gepubliceerd hebben, is een toegankelijke en gratis manier om meer te ontdekken over jouw eigen persoonlijkheid. Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe baan is het altijd beter om jezelf anders te kunnen omschrijven dan ’een commerciële duizendpoot’ of ‘een verbinder’.

Wij zijn in ieder geval helemaal klaar met de standaard vacaturetekst-clichés als ‘proactief’, ‘carrièretijger’ of ‘hands-on mentaliteit’. Voor ons is het veel leuker om te zien hoe iemand echt is en of jij voor ons ‘uit het juiste hout bent gesneden’!

Een manier om hier achter te komen is door een persoonlijkheidstest te doen. Het gebruik van persoonlijkheidstesten is zeker niet onbekend in het bedrijfsleven. En een van de bekendste hiervan is de 16 Personalities test. Het fijne aan deze test is dat het door een uitgebreide uitleg een dieper inzicht geeft in hoe iemand te werk gaat. En het is helemaal gratis (ook mooi meegenomen)! Je kunt de whitepaper bekijken en downloaden via onze  SV College pagina