Grote vraag naar Casemanagers Verzuim

Er is een tekort aan Casemanagers Verzuim. Vanwege dit tekort heeft SV Werkt het Talentprogramma Casemanager Verzuim geïntroduceerd.

Onze recruiters hebben overuren gedraaid om de beste kandidaten te vinden Zij selecteerden een eerste groep medewerkers die het verschil gaat maken. In maart 2018 gaat een tweede groep van start

Al onze kandidaten zijn ‘uit het juiste hout gesneden’ Dat is de garantie van SV Werkt!

Mooi om te melden is het feit dat de eerste kandidaten uit de groep onlangs al zijn gestart bij onze opdrachtgevers. Een aantal zijn reeds voorgesteld en starten binnenkort.

Opleiding en begeleiding

Een gedegen basis is essentieel is voor een goede start. Onze kandidaten beginnen met de Opleiding Casemanager Verzuim, WGA, en ZW. Hiermee leggen zij een goede basis om aan het werk te gaan bij verzekeraars en intermediairs. In deze opleiding wordt iedereen vertrouwd gemaakt met zowel de theorie als de praktijk.

Vervolgens starten zij in hun nieuwe functie. Onder begeleiding van een ervaren senior van SV Werkt leren zij de fijne kneepjes van het vak. Ook komen verdiepingsopleidingen in een later stadium aan bod.

Ook voor opdrachtgevers

Diverse opdrachtgevers hebben aangegeven ons talentenprogramma in te willen zetten voor eigen medewerkers. Dit is mogelijk. We maken een programma op maat gebaseerd op uw wensen. Indien nodig helpen we ook met werving en selectie.

Bent u op zoek naar Casemanagers Verzuim of wilt u het traject in-company inzetten? Neem contact op met Jeroen van der Sterren, Algemeen Manager, bereikbaar op 06-21140871 of jvandersterren@svwerkt.nl.