Een unieke kans krijgen, waarbij elke dag anders is

Bij SV Werkt groeien we lekker door en daarom verwelkomen we regelmatig nieuwe collega’s in ons team. Sinds kort versterkt Marlot ons team en we stellen haar graag even voor.

Ik ben Marlot van der Elsen, 25 jaar en woon met mijn vriend en lieve labrador Lilly in het mooie Haagse. Ik ben afgestudeerd aan de Haagse Hoge School faculteit Rechtsgeleerdheid. Ik hou van voetbal, kickboksen en dansen en de zondag staat altijd in het teken van Feyenoord.

SV Werkt biedt mij een unieke kans, waarbij elke dag anders is!

SV Werkt heeft ervoor gezorgd dat ik als 25-jarige op detacheringsbasis bij de IJsselgemeente aan de slag kan in de functie van handhavingsspecialist sociale zaken. Een uitdagende baan, die ik zonder SV Werkt nooit zou hebben gekregen.
Ik ben als jurist afgestudeerd maar ik ben zelf nogal praktisch ingesteld en werk graag met mensen. Ik zocht een baan die 50% administratief is en 50% gericht op klanten. Bij deze baan zit er een mooie balans tussen kantoordagen, klant bezoeken, waarnemingen, huisbezoeken etc. Elke dag is anders!
Het warme gevoel, dat ik gelijk had bij SV Werkt heeft ervoor gezorgd dat ik hier graag aan de slag wil. Het is persoonlijk, laagdrempelig en je kan altijd alles aan iedereen vragen. Als Young Professional krijg je echt de kans om je te ontwikkelen en zelfvertrouwen te krijgen. Het contact met de HR-medewerker was direct prettig, alsof we elkaar al jaren kenden. Wat ik ook erg mooi vind is dat SV Werkt veel mogelijkheden biedt tot verschillende opdrachten. Een unieke kans als je nog niet goed weet, welke baan binnen de sociale zekerheid, bij je past.
Volg ons op LinkedIn