Dit is Daisy…. Het gezicht van SV Werkt

We laten wel eens nieuwe medewerkers aan het woord, waarin ze vertellen over hun ervaringen bij SV Werkt, maar nog nooit heeft “onze” Daisy de kans gehad om iets over zichzelf te vertellen. Daarom stelden we haar een aantal vragen over haar werk beleving en privé situatie van dit moment.

Hoe ben je ooit bij SV Werkt begonnen?

Ik ben bij SV Werkt gestart als stagiaire tijdens mijn opleiding Toegepaste Psychologie.  Mijn eerste werkdag kan ik me ook nog heel goed herinneren. Die dag had ik een kennismaking met Jeroen, de directeur van SV Werkt en hij stelde mij de vraag: “Is dit iets voor jou, werken op een HR afdeling. Je komt immers uit een hele andere hoek?” En dat klopt ook, ik werkte op dat moment bij een revalidatiecentrum als therapeut. Waarop mijn antwoord was: “Ik weet het niet, of we geven elkaar over 6 maanden een hand en zeggen bedankt maar dit was het niet. Of ik heb mijn plek gevonden.” Nu 5 jaar later kan ik wel zeggen dat ik mijn plek gevonden heb.

Wat is er nu anders dan toen je begon?

Heel veel! We zijn in alle opzichten als organisatie gegroeid. Toen ik begon waren we met een klein clubje maar inmiddels tellen we echt mee op de arbeidsmarkt. De afgelopen jaren zijn we veel samenwerkingen aangegaan met nieuwe klanten en hebben we er veel nieuwe collega’s bijgekregen. Zo zijn we intervisies gestart, hebben we eindelijk weer onze SV Werkt bijeenkomsten kunnen houden, is onze website vernieuwd en zijn we met het SV-College ook meer kennis gaan delen.

Wanneer was/ben je het meest trots op wat je doet?

Ik merk dat men ons steeds meer zelf weet te vinden en dat we heel veel enthousiaste en gedreven professionals in ons team hebben. Afgelopen jaar hebben we heel veel geïnvesteerd in de zichtbaarheid van SV Werkt en het behouden van onze medewerkers. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen en zijn we een groeiende organisatie. We merken ook dat collega’s langer bij ons blijven werken omdat we niet alleen de leukste organisatie zijn maar ook vanwege het feit dat we leuke opdrachten kunnen bieden. Op die momenten ben ik het meest trots op alle collega’s bij SV Werkt. We doen het echt samen.

Je bent net voor de 2e keer moeder geworden, de wereld ziet er voor jou compleet anders uit ten opzichte van een aantal jaar geleden. Wat zijn voor jou de grootste veranderingen

In mijn tijd bij SV Werkt ben ik echt volwassen geworden. De tropentijd zoals ze het wel eens zeggen heb ik allemaal hier meegemaakt. Het fijne is dat er met je meegedacht wordt waardoor er eigenlijk niet heel veel is veranderd. Ik werk met nog net zoveel plezier aan en bij SV Werkt als 5 jaar geleden.

Hoe denk jij dat SV Werkt er over 5 jaar uit ziet?

Ik hoop dat we een vaste speler in de markt zijn geworden en dat alle professionals die in de sociale zekerheid willen werken weten dat ze dat het beste via ons kunnen doen. Maar vooral lekker bezig blijven met wat wij leuk vinden, namelijk professionals een glanzende vervolgstap van hun carrière bieden.

Als alles mogelijk is, wat zou je dan morgen doen?

Het liefste help ik iedereen aan zijn of haar droomopdracht, dat lukt niet altijd. Iemand teleur moeten stellen is nog steeds iets wat ik het minst leuke vind aan mijn werk.