Casemanager Tom aan het woord

“Het is geweldig om als casemanager te werken en al helemaal om dit bij verschillende opdrachtgevers via SV Werkt te mogen doen.”

Nadat ik had besloten om me te verdiepen in het vak van casemanager re-integratie en verzuim, ben ik eens op gesprek gegaan bij SV Werkt. Dat was al in 2018 en  ik had het eerste gesprek met Jeroen en Daisy. Ik was op zoek naar een passende baan en was me aan het oriënteren op de markt.  Ik herinner me dat ik na dit gesprek vol enthousiasme de deur uit liep bij SV Werkt. Het was een heel open en fijn gesprek.

Uiteindelijk heb ik na lang wikken en wegen toch besloten om mijn carrière in het re-integratie en verzuim te starten bij Keerpunt. Met veel plezier ben ik daar gestart, maar ik moest toch snel alweer terugdenken aan dat eerdere contact met Daisy en Jeroen. Ik kon het niet laten om weer contact te zoeken met Jeroen via LinkedIn. We belden kort met elkaar en dezelfde week dronken we nog een kop koffie in het Postillion Hotel in Bunnik. Ik fietste na het gesprek vol enthousiasme weer naar huis toe.

De overstap na SV Werkt

De reden dat ik in maart 2020 de overstap maakte van Keerpunt naar SV Werkt was vanwege de mogelijkheid om meer tijdelijke opdrachten te doen. Ik wist al dat ik dit vakgebied erg interessant vond. En het leek me een mooie mogelijkheid om snel meer ervaring op te doen, door te werken voor verschillende opdrachtgevers. Daarnaast ook omdat ik simpelweg keuzes maak op gevoel; SV Werkt gaf me een erg goed gevoel.

Ik werk nu anderhalf jaar als casemanager voor opdrachtgever Achmea. En de opdracht bij Achmea bevalt erg goed. Ik vind het leuk om werkgevers te ondersteunen bij de begeleiding van verzuimende werknemers. Je krijgt erg veel verschillende situaties wat het erg gevarieerd houdt. Ik heb daarom nog niet de noodzaak gevoelt om in gesprek te gaan over een nieuwe opdracht.

Werken bij SV Werkt voelt nog steeds goed

Bij SV Werkt voel ik erg de vrijheid om aan te geven waar ik behoefte aan heb. Je kunt altijd het gesprek aan gaan wanneer je toe bent aan een nieuwe opdracht, een opleiding of andere zaken. Dit zorgt ervoor dat je je als werknemer kan blijven ontwikkelen en je goed blijft voelen. Het werken voor SV Werkt blijft hierdoor elke dag weer leuk!

Tom van Meijel

 

 

 

 

Volg ons op LinkedIn