Net afgestudeerd en aan de slag voor de gemeentelijke overheid? SV Werkt heeft veel vacatures sociaal domein voor starters beschikbaar. Wat kun jij bijdragen als young professional?

Bekijk al onze vacatures!

Als young professional in het sociale domein maak je direct een goede start met je carrière. Werken voor de gemeente is aantrekkelijk, niet alleen omdat het salaris en de arbeidsvoorwaarden bij de overheid dat zijn, maar ook omdat je er carrièreperspectief hebt. Met andere woorden: je begint niet alleen goed, je kunt ook doorgroeien en jezelf ontwikkelen.

Zinvol

Solliciteren op een van de vacatures sociaal domein doe je overigens niet alleen voor het salaris of de carrièrevooruitzichten. Het gaat om meer dan dat.

Werken bij gemeentelijke overheid betekent dat je direct invloed hebt op het leven en het inkomen van burgers. Jij zorgt er bijvoorbeeld voor dat kwetsbare mensen een vangnet hebben of dat mensen die geen inkomen hebben, een uitkering krijgen. Zinvol werk dus.

Werken bij gemeentelijke overheid betekent dat je direct invloed hebt op het leven en het inkomen van burgers. Zinvol werk dus.

Welke vacature past bij jou?

Wil je werken in het sociale domein dan zijn er veel verschillende soorten vacatures waarop je reageren kunt. Ben jij een specialist, of wil je dat worden? Ga dan bij een grotere gemeente aan de slag waarin je echt je eigen plek in kunt nemen in het grotere geheel.

Ben je meer een generalist en wil je je niet beperken tot een bepaalde tak van sport? Kies dan voor vacatures sociaal domein bij kleinere gemeentes waarin je meerdere taken uit kunt voeren.

Vacatures sociaal domein bij SV Werkt

Hou je van uitdaging en wil je meerdere kanten van het vak zien? Reageer dan op een van de vacatures sociaal domein bij SV Werkt. Wij detacheren young professionals bij diverse gemeenten. Je werkt een aantal maanden aan en project en schuift dan weer door naar een nieuwe klus.

Zo doe je binnen no-time veel werkervaring op en leer je verschillende kanten van het vak kennen. Bovendien bouw je vliegensvlug een aantrekkelijk CV op waardoor je snel carrière maakt.

Goede begeleiding

Voor al onze vacatures sociaal domein geldt dat wij goede begeleiding belangrijk vinden. Je wordt dus niet zomaar in het diepe gegooid. De eerste projecten trek je nauw op met een ervaren rot-in-het-vak die je helpt om je draai te vinden. Je kunt letterlijk de kunst afkijken en alle vragen stellen die je stellen wilt.

Bij SV Werkt vinden we goede begeleiding voor jou als starter belangrijk.

Daarnaast is er vier keer per jaar een intervisiedag waarin je met andere young professionals in de sociale zekerheid je ervaringen uitwisselt en via cases van elkaar leren kunt.

Kennismaken

Ben jij HBO of WO-afgestudeerd en wil je aan de slag in het sociale domein? Kom dan eens kennismaken. Vertel ons wat je geleerd hebt en waar je talenten liggen en wij gaan op zoek naar een geschikte plek voor jou om te starten.

Ook als je alleen maar een paar vragen wilt stellen over vacatures sociaal domein ben je welkom voor een goed gesprek en een kop koffie. Zien we je snel?

+ Contact opnemen