Hét platform voor werken binnen de sociale zekerheid

SV Werkt is hét platform voor de sociale zekerheid waarop bevlogen talenten, bedrijfsleven en overheden elkaar vinden.

Wij voorzien in een brede vorm van dienstverlening voor de meest uiteenlopende opdrachten binnen de sociale zekerheid. In ons netwerk hebben we een keur aan professionals, die aansluiten bij de wensen van elke organisatie. Van goed begeleide tijdelijke werknemers tot en met projectmanagement.

Onze specialisatie zit in detachering en hebben een eigen pool van flexkrachten, maar we verzorgen ook de werving en selectie van vaste of deta-vast krachten.

Het verschil maken

De werknemers van SV Werkt onderscheiden zich onder meer door uitstekende communicatievaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Wij zijn ervan overtuigd dat young professionals het verschil voor opdrachtgevers kunnen maken. Ze brengen energie, ambities en de nodige lef mee.

SV Werkt biedt jonge talenten alle ruimte om een carrière in de sociale zekerheid te starten of verder uit te bouwen. Wij zorgen ervoor dat ze bij uiteenlopende opdrachtgevers aan de slag gaat. En bieden de zekerheid van een vast contract.

Op een persoonlijke manier zijn we steeds nauw betrokken bij de uitvoering van de opdrachten. Zowel onze professionals als onze opdrachtgevers weten zich zo verzekerd van gedegen ondersteuning. Een stevige basis, dat werkelijk het verschil maakt.

Werken bij SV Werkt betekent werken bij een dynamische, professionele organisatie die jou volop mogelijkheden biedt je verder te ontplooien. Ambitie, lef en een flinke dosis enthousiasme en energie zijn de ingrediënten voor talenten, die uit het juiste hout gesneden zijn.

#uithetjuistehoutgesneden

SV Werkt werft en selecteert de beste young professional kandidaten binnen de sociale zekerheid voor bedrijven en overheden.

Wij werken uitsluitend met young professionals, die uit het juiste hout gesneden zijn. Deze jonge talenten begeleiden wij intensief tijdens hun werkzaamheden, waardoor ze inzetbaar zijn als maximaal betrouwbare interim flexkracht.

Naast interim flexkrachten bemiddelen we ook in Werving & Selectie of Deta-vast personeel

Onze diensten Jouw carriere

SV Werkt is een zusteronderneming van SV Land

SV Land is met zijn specialistische kennis en ervaring op het gebied van sociale zekerheidswetgeving en verzuim de autoriteit op dit gebied.

Wanneer je specialist wilt zijn en blijven op het gebied van de sociale zekerheid en verzuim, dan is SV Land de aangewezen organisatie. Ze maken gebruik van de meest recente informatie om de beste te zijn in hun vak. Daardoor bieden ze elke opdrachtgever een duidelijke toegevoegde waarde door het ontwikkelen, delen en toepassen van deze specialistische kennis.

Samenwerken in een duurzame relatie

Partners in sociale zekerheid

De organisatie van SV Land bestaat al ruim 20 jaar als solide partner en specialist in de sociale zekerheid en verzuim. In 2015 werd besloten om een nieuwe organisatie te starten met een eigen identiteit en dienstverlening. Met focus op detachering van jonge professionals binnen de sociale zekerheid.

Uiteraard is er een duurzame relatie tussen beide organisaties. Dat kan ook niet anders want we werken veel samen en zitten in hetzelfde pand. Daar waar mogelijk maken we gebruik van elkaars faciliteiten, maar we behouden ieder onze eigen identiteit en focus.

Wij zijn de mensen van SV Werkt

Wij werken persoonlijk en met passie. We houden van ons werk en ontmoeten graag bevlogen talenten, die zich binnen de sociale zekerheid willen ontwikkelen.

Als geen ander snappen we waar je naar op zoek bent. Je wilt veel ontdekken en het anders doen dan anderen, maar wel met de juiste begeleiding en zekerheid. Vertel ons jouw verhaal, je ambitie en je interesse voor het werken in de sociale zekerheid. Samen ontdekken we of we een match zijn.

Ons team