Hét platform voor werken binnen de sociale zekerheid

SV Werkt is hét platform voor de sociale zekerheid waarop bevlogen talenten, bedrijfsleven en overheden elkaar vinden.

Wij voorzien in een brede vorm van dienstverlening voor de meest uiteenlopende opdrachten binnen de sociale zekerheid. In ons netwerk hebben we een keur aan professionals, die aansluiten bij de wensen van elke organisatie. Van goed begeleide tijdelijke werknemers tot en met projectmanagement.

Onze specialisatie zit in detachering en we hebben een eigen pool van flexkrachten, maar we verzorgen ook de werving en selectie van vaste of deta-vast krachten.

Het verschil maken

De werknemers van SV Werkt onderscheiden zich onder meer door uitstekende communicatievaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Wij zijn ervan overtuigd dat young professionals het verschil voor opdrachtgevers kunnen maken. Ze brengen energie, ambities en de nodige lef mee.

SV Werkt biedt jonge talenten alle ruimte om een carrière in de sociale zekerheid te starten of verder uit te bouwen. Wij zorgen ervoor dat ze bij uiteenlopende opdrachtgevers aan de slag gaat. En bieden de zekerheid van een vast contract.

Op een persoonlijke manier zijn we steeds nauw betrokken bij de uitvoering van de opdrachten. Zowel onze professionals als onze opdrachtgevers weten zich zo verzekerd van gedegen ondersteuning. Een stevige basis, dat werkelijk het verschil maakt.

Werken bij SV Werkt betekent werken bij een dynamische, professionele organisatie die jou volop mogelijkheden biedt je verder te ontplooien. Ambitie, lef en een flinke dosis enthousiasme en energie zijn de ingrediënten voor talenten, die uit het juiste hout gesneden zijn.

#uithetjuistehoutgesneden

SV Werkt werft en selecteert de beste young professional kandidaten binnen de sociale zekerheid voor bedrijven en overheden.

Wij werken uitsluitend met young professionals, die uit het juiste hout gesneden zijn. Deze jonge talenten begeleiden wij intensief tijdens hun werkzaamheden, waardoor ze inzetbaar zijn als maximaal betrouwbare interim flexkracht.

Naast interim flexkrachten bemiddelen we ook in Werving & Selectie of Deta-vast personeel

Onze diensten Jouw carriere

Onze partner in opleiding

SV Land is met zijn specialistische kennis en ervaring op het gebied van sociale zekerheidswetgeving en verzuim de autoriteit op dit gebied.

Wanneer je specialist wilt zijn en blijven op het gebied van de sociale zekerheid en verzuim, dan is SV Land de aangewezen organisatie. Ze maken gebruik van de meest recente informatie om de beste te zijn in hun vak. Daardoor bieden ze elke opdrachtgever een duidelijke toegevoegde waarde door het ontwikkelen, delen en toepassen van deze specialistische kennis.

Samenwerken in een duurzame relatie

Partner in samenwerking

Wij zijn als SV Werkt begonnen in de sociale zekerheid en uitgegroeid tot een partner voor het invullen van interim vraagstukken rondom het thema verzuim, re-integratie en arbeidsongeschiktheid.

Onze professionals tref je aan bij zowel overheden als in de private sector. Ze zijn altijd #uithetjuistehoutgesneden door hun bevlogen inzet, communicatie en frisse blik op zaken. Door co-creatie en samenwerking op het gebied van training & opleiding, capaciteit inzet, begeleiding, kennis en project aanpak met verschillende partners komen wij tot onze beste prestaties.

Wij zijn de mensen van SV Werkt

Als geen ander snappen we waar je naar op zoek bent. Je wilt veel ontdekken en het anders doen dan anderen, maar wel met de juiste begeleiding en zekerheid. Vertel ons jouw verhaal, je ambitie en je interesse voor het werken in de sociale zekerheid. Samen ontdekken we of we een match zijn.

Team SV Werkt

Persoonlijkheid is voor ons belangrijk en onze ontmoeting zal daarom altijd gastvrij zijn. Ons werk doen wij met passie en we ontmoeten daarom altijd graag nieuwe bevlogen talenten. Samen zorgen we ervoor dat jij je binnen de sociale zekerheid optimaal kan ontwikkelen.

LinkedIn

Jeroen van der Sterren

“In 2015 samen met de oprichters letterlijk iets nieuws gestart. We begonnen met niets, maar door slim te pionieren zijn wij uitgegroeid tot een organisatie met een serieuze omvang. En ook al staat er tegenwoordig directeur op mijn visitekaartje, mijn energie haal ik nog steeds met het binnenhalen van leuke opdrachten voor onze Professionals”

LinkedIn

Daisy van Swieten

“Talent optimaal benutten en zorgen dat iedereen op zijn of haar plek zit binnen een organisatie, dat is waar ik naar streef. Daarnaast houd ik van organisaties die continu in beweging en ontwikkeling zijn.”

LinkedIn

Liselot Bes

“Vanuit mijn achtergrond als Toegepast Psycholoog vind ik het belangrijk dat er binnen SV Werkt ruimte is voor ontwikkeling. Ik krijg er energie van om te onderzoeken hoe er binnen verschillende bedrijven om wordt gegaan met talentmanagement en hoe SV Werkt hier een steentje in kan bijdragen.”

LinkedIn

Lisa Samson

"Wat een energie krijg ik van mijn baan bij SV Werkt! Mooie van mijn functie als HR medewerker is dat ik mensen niet alleen een hele toffe baan kan aanbieden, maar ook verder kan helpen in hun carrière. Mijn doel is altijd dat onze medewerkers écht op hun plek zitten en net als ik zichzelf kunnen zijn."

LinkedIn