Blog

Lees wat ons bezig houdt

We maken veel mee binnen ons vakgebied. In onze blogs delen wij daarom regelmatig onze wat ons bezig houdt, onze ervaringen, relevante nieuwsberichten en wat we verder simpelweg interessant genoeg vinden om met jou te delen.

Alles wat we geschreven hebben kun je hier op je gemak terug lezen.

Marlot SV Werkt
16 mei 2022

Een unieke kans krijgen, waarbij elke dag anders is

Bij SV Werkt groeien we lekker door en daarom verwelkomen we regelmatig nieuwe collega’s in ons team. Sinds kort versterkt Marlot ons team en we stellen haar graag even voor.

Lees verder
Casemanager Verzuim SV Werkt
5 mei 2022

Vacature video “casemanager Verzuim” staat live!

Bekijk hier onze vacaturevideo Casemanager Verzuim

Lees verder
Annelijn Peters
12 apr 2022

Young Professional Annelijn aan het woord

Annelijn Peters is een aantal maanden geleden gestart als jong professional bij SV Werkt. Wij zijn enorm bij met Annelijn en zij is dat gelukkig ook met ons 😉. In een persoonlijk interview verteld ze hier meer over.

Lees verder
Daisy van Swieten
28 mrt 2022

Bedrijfsvideo in de maak…

Ons verhaal vertellen vinden we belangrijk! En nog belangrijker vinden wij het dat niet alleen “de mensen van het hoofdkantoor” dat doen, maar ook onze collega’s uit het veld. Want juist zij weten echt hoe het is om gedetacheerd te zijn via SV Werkt.

Lees verder
SV College
25 feb 2022

Lancering SV College

Bij SV Werkt vinden wij het vanzelfsprekend dat wij onze medewerkers ondersteunen in hun loopbaan. En dan gaat het om hun huidige baan als ook om de baan van de toekomst. Daarom hebben we een kennisbank opgericht met onderwerpen voor het vergroten van persoonlijke en vakinhoudelijke kennis.

Lees verder
Sanne Turenhout
1 feb 2022

Voor Sanne voelt werken bij SV Werkt niet als werken

Sanne Turenhout is inmiddels een bekend gezicht binnen het team van SV Werkt. Ze heeft 5 jaar geleden een carrièreswitch gemaakt naar werken binnen de sociale zekerheid en heeft hier tot op de dag van vandaag geen spijt van. In een persoonlijk verhaal, vertelt ze over haar ervaringen in het werken bij SV Werkt, over haar kijk op het vak en op de toekomst.

Lees verder